БИТФЕСТ 2015 – Креативно творештво – Биосфера Зоо градина

БИТФЕСТ 2015 – Креативно творештво – Биосфера Зоо градина

Биосфера во рамките на Креативниот арт фестивал за деца како дел од БИТФЕСТ 2015 ја реализира активноста КРЕАТИВНО ТВОРЕШТВО: Учиме да ги цртаме животните.
Децата заедно со помош на волонтерите ги нацртаа омилените животни, а потоа цртежите беа изложени и наградени
Со оваа активност уште еднаш се потврди дека децата се најискрени љубители на природата и животните

BF2015KreativnoZoo_2015_1 BF2015KreativnoZoo_2015_2 BF2015KreativnoZoo_2015_3 BF2015KreativnoZoo_2015_4 BF2015KreativnoZoo_2015_5 BF2015KreativnoZoo_2015_6 BF2015KreativnoZoo_2015_7 BF2015KreativnoZoo_2015_8 BF2015KreativnoZoo_2015_9