БИТФЕСТ 2015 – Театарска претстава „Боинг Боинг“

БИТФЕСТ 2015 – Театарска претстава „Боинг Боинг“

На летната сцена на Тумбе Кафе беше одиграна аматерска претстава на волонтерите на „Црвен Крст“ БОИНГ – БОИНГ. Младите актери со одличен перформанс ги освоија срцата на присутните.

BF15_crven_krst_1 BF15_crven_krst_2 BF15_crven_krst_3