БИТ ФЕСТ:„БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ“: „ДВАНАЕСЕТАТА НОЌ“

БИТ ФЕСТ:„БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ“: „ДВАНАЕСЕТАТА НОЌ“

Во НУ Народен театар Битол, на претпоследната фестивалска ноќ од петиот „Битола Шекспир Фестивал“, НУЦК „Антон Панов” Театар, Струмица ја изведе театарската претстава од В.Шекспир – „Дванаесетта ноќ“ (Ноќ спроти Водици) во режија на Дејан Дамјановски.