БИТ ФЕСТ:„ЕЛЕГИИ ЗА ТЕБЕ“

БИТ ФЕСТ:„ЕЛЕГИИ ЗА ТЕБЕ“

Уште една поетска вечер во културниот центар магаза. Низ музичко-литературниот перформанс, присутните имаа можност да уживаат во поезијата на Мери Арсовска, Светлана Папачек и Снежана Лазаревска.