БИТ ФЕСТ: ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ТСК СТЕП АП

БИТ ФЕСТ: ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ТСК СТЕП АП

Во рамките на програмата на БИТ ФЕСТ, се одржа годишен роденденски концерт на Танцовиот спортски клуб СТЕП АП од Битола. На концертот беа презентирани латиноамерикански, стандардни и модерни спортски танци.