БИТ ФЕСТ: ЖИВА БИБЛИОТЕКА

БИТ ФЕСТ: ЖИВА БИБЛИОТЕКА

Во организација на НУУБ Свети Климент Охридски, во просториите на библиотеката се одржа настанот „Жива библиотека“. Настанот имаше за цел доближување на книгата до читателската публика.