БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА „РОК БАНДА“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА „РОК БАНДА“

Како дел од програмата на Битолското културно лето „БИТ ФЕСТ“, на летната сцена Тумбе кафе, едночасовен концерт одржа битолската група „Рок банда“.