БИТ ФЕСТ: РАДИО ЖУРКА

БИТ ФЕСТ: РАДИО ЖУРКА

Радио журка на Широк Сокак. Милан Ризвановиќ и DJ Ricardo ги презентираа најголемите радио хитови во моментов, создавајќи атмосфера за вистинска забава на Широк Сокак.