БИТ ФЕСТ: РОБЕРТ МУЗИЛ И ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

БИТ ФЕСТ: РОБЕРТ МУЗИЛ И ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Мала сала, Завод и Музеј -Битола „Роберт Музил и Првата светска војна“ – изложба со аудио и видео станици и литературно читање – Почесен конзул на Р.Австрија во Битола, МНД и Дирекција за култура на покраината Горна Австрија