БИТ ФЕСТ: САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВНИОТ УМЕТНИК ЦИГАРИДОВ

БИТ ФЕСТ: САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВНИОТ УМЕТНИК ЦИГАРИДОВ

Во културниот центар Магаза беше отворена изложбата на ликовниот уметниик Цигаридов. Изложбата е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2017, а се реализира во соработка со Завод и музеј – Битола.