БИТ ФЕСТ: ТРИБИНА „ФЕМИНА СИКРЕТА“ И ИЗЛОЖБА „ЖЕНА –ХЕРОИНА“

БИТ ФЕСТ: ТРИБИНА „ФЕМИНА СИКРЕТА“ И ИЗЛОЖБА „ЖЕНА –ХЕРОИНА“

Во организација на Здружението за заштита на правата на жените „Ернестин“ во малата сала на Центарот за култура, се одржа трибина која за главен мотив и тема ја имаше женската издржливост низ времето, нејзината тајна моќ да погледне в очи на сите предизвици, а на крајот да излезе вистински победник. Покрај трибината која беше надополнета со видео презентација, беше претставена и изложба на тема: „Жена – хероина“