Изложба на Сашо Ристевски во Бар Чаршија

Изложба на Сашо Ристевски во Бар Чаршија

Во ново отворениот битолски локал „Бар Чаршија“ во срцето на старата битолска чаршија, беше изложена изложбата на фотографот Сашо Ристевски.
Неговиот колекционерски опус се состои од професионални фотографии направени од моментите на многу културно-општествени настани случени во Битола.
На поставената изложба најдоминантни беа фотографиите од настаните  од претходните девет лета на Бит Фест, надополнети со свежи материјали од сегашните.
Изложбата на Ристевски беше дел од програмата на десеттиот БИТ ФЕСТ 2015.

BF2015_IzlozbaSasoRistevski_1 BF2015_IzlozbaSasoRistevski_2 BF2015_IzlozbaSasoRistevski_3 BF2015_IzlozbaSasoRistevski_4 BF2015_IzlozbaSasoRistevski_5 BF2015_IzlozbaSasoRistevski_6 BF2015_IzlozbaSasoRistevski_7