Музички хепенинг Радиска журка

Музички хепенинг Радиска журка

Музичкиот хепенинг „Радиска журка“ се реализира во рамки на БИТ ФЕСТ , на плоштад Магнолија.

За време на забавата битолската публика и многубројните туристи имаа прилика да ги слушнат најдобрите радио-хитови

BF2015RadiskaZurka_1 BF2015RadiskaZurka_2 BF2015RadiskaZurka_3 BF2015RadiskaZurka_4