Нашите миленици преку објективот на апаратот се претставија на БИТ ФЕСТ

Нашите миленици преку објективот на апаратот се претставија на БИТ ФЕСТ

Синоќа, во фоајето на битолскиот центар за култура, здружението Мали Херои, пред битолската публика ја претстави нивната најнова изложба од милениците на нивните срца.
Посетителите имаа можност  да ги погледнат прекрасните фотографии што беа изложени, а исто така можеа и да се фотографира со нив.
Изложбата беше од едукативно-забавен карактер.

BF2015MaliHeroi_1 BF2015MaliHeroi_2 BF2015MaliHeroi_3 BF2015MaliHeroi_4 BF2015MaliHeroi_5 BF2015MaliHeroi_6 BF2015MaliHeroi_7 BF2015MaliHeroi_8 BF2015MaliHeroi_9