Пајнца Фест – концерт на Паркети и Пријателите

Пајнца Фест – концерт на Паркети и Пријателите

Концерт на Паркети и пријателите

Битолската панк група „Паркети“ во старата битолска чаршија кај „Пајнцата“ приредија вистинско вечерно музичко лудило. На публиката и се познати по нивната оригиналност, атрактивните настапи во живо, изгледот и смислата за хумор.

Концертот беше насловен Паркети и пријателите како дел од богатата музичка програма на јубилејниот БИТ ФЕСТ 2015.

BF2015PajncaFest_1 BF2015PajncaFest_3 BF2015PajncaFest_4 BF2015PajncaFest_5 BF2015PajncaFest_6 BF2015PajncaFest_7