ПРЕМИЕРОТ ГРУЕВСКИ ГИ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА ТЕНИСКИТЕ ИГРАЛИШТА

ПРЕМИЕРОТ ГРУЕВСКИ ГИ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА ТЕНИСКИТЕ ИГРАЛИШТА

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денес, во придружба на директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и градоначалникот на општина Битола Владимир Талески ги пушти во употреба тениските игралишта со еден единечен и еден двоен терен за тенис, кои се во склоп на Спортско-рекреативниот центар „ Шеталиште“ во Битола.
Исто така, Премиерот изврши увид на активностите кои се одвиваат на патот Битола-Ресен.

TeniskoGruevski_2015-2 TeniskoGruevski_2015-4 TeniskoGruevski_2015-5 TeniskoGruevski_2015-6 TeniskoGruevski_2015-7 TeniskoGruevski_2015-8 TeniskoGruevski_2015-9