СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Од понеделник 29.06.2020 година, продолжува реконструкцијата на ул. „Илинденска“ на потегот од ул. „Наум Наумовски Борче“ до ул. „7 Јули“. Регулирањето на сообраќајот на оваа делница, ќе биде согласно изготвениот времен сообраќаен проект.