Стенд уп комедија со Марјан Ѓеорѓиевски

Стенд уп комедија со Марјан Ѓеорѓиевски

Битолскиот актер и комичар Марјан Ѓеорѓиевски  на летната сцена на Тумбе кафе за битолчани приреди посебна вечер исполента со смеа и опуштена забава.
Марјан Ѓеорѓиевски е добро познат на македонскаата театарска сцена, работи во Народниот театар Битола, а  јавноста го знае  по авторските комични емисии од социјалните мрежи.
Во рамките на десеттото битолско културно лето БИТ ФЕСТ, Маријан пред верните обожаватели се претстави со нова стенд уп комедија каде го изразува својот искрен пристап кон хуморот.

BF2015_MarjanStandUp_1 BF2015_MarjanStandUp_2 BF2015_MarjanStandUp_3 BF2015_MarjanStandUp_4 BF2015_MarjanStandUp_5