65 ГОДИШНИНА ОД ХЕРОЈСКОТОТ ЗАГИНУВАЊЕ НА НАРОДНИОТ ХЕРОЈ СТЕВАН НАУМОВ СТИВ

65 ГОДИШНИНА ОД ХЕРОЈСКОТОТ ЗАГИНУВАЊЕ НА НАРОДНИОТ ХЕРОЈ СТЕВАН НАУМОВ СТИВ

 

   Градоначалникот Талески , претставници од Советот на Општина Битола и делегации на Сојузот на борците од Битола положија свежо цвеќе  на споменикот на Народниот херој Стеван Наумов Стив.