СОСТАНОК НА КРИЗНИОТ ШТАБ НА ОПШТИНА БИТОЛА

СОСТАНОК НА КРИЗНИОТ ШТАБ НА ОПШТИНА БИТОЛА

 

   Кризниот штаб на Општина Битола ја разгледуваше  информацијата за пожарите кои неодамна беснееа на територијата на општината. Истиот ќе биде доставен до Комисијата за безбедност при Советот на општината а потоа  и на усвојување пред Советот на општината.