АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ ВО НАСЕЛБА СТРЧИН

АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ ВО НАСЕЛБА СТРЧИН

 

   Градоначалникот Талески ги посети граѓаните во населба Стрчин каде во последниот месец се асфалтираа неколку  улици  во должина од 1 км.