ПРОМОЦИЈА НА FILMLEND НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ БРАЌА МАНАКИ

ПРОМОЦИЈА НА FILMLEND НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ БРАЌА МАНАКИ

 

   Во рамките на филмскиот фестивал Браќа Манаки се одржа  промоција  на проектот FILMLAND  за кој зборуваше Градоначалникот Талески пред бројните филмски работници гости на фестивалот. Со ова уште еднаш беше промовиран нашиот град како место кое има потенцијал и нуди услови за снимање на филмови.