ЗАПОЧНА НОВАТА АКАДЕМСКА ГОДИНА

ЗАПОЧНА НОВАТА АКАДЕМСКА ГОДИНА

Среќна нова акедмска година и многу успеси на сите студенти, посебно на новите бруцоши, денес им посака градоначалникот на општина Битола, д-р Владимир Талески. Новиот почеток на новата академска година официјално беше означен на техничкиот факултет, каде што студентите ги поздравија градоначалникот на општина Битола и ректорот на Универзитетот „Свети Климент Охридски“.