ПРОМОВИРАН ПРОЕКТОТ „СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ“

ПРОМОВИРАН ПРОЕКТОТ „СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ“

Во ОУ Стив Наумов беше означен почетокот на училишните кампањи од проектот „Сите сме еднакви“. На настанот присуствуваа и Министерот за образование Г-дин Абдилаќим Адеми, како и Амбасадорот на Велика Британија во Македонија, Г-дин Чарлс Гарет.Преку „Интерактивни спортски и забавни игри“ беше промовиран концептот тимска работа и фер игра, како дел од овој проект кој се реализира на иницијатива на здружението на граѓани „ОХО“.