Посета на Амбасадорот на СР Германија

Посета на Амбасадорот на СР Германија

 

2015-02-16 10:28:20

Протоколарна средба на  Амбасадорот  на СР Германија во РМ Ралф Брет со Градоначалникот Владимир Талески