БИТ ФЕСТ – ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ ЗА МЛАДИ И МЛАДИНСКИ АКТИВИЗАМ

БИТ ФЕСТ – ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ ЗА МЛАДИ И МЛАДИНСКИ АКТИВИЗАМ

 

Во организација на Форум на млади во културниот центар Магаза, гостите имаа можност да проследат документарен филм посветен на младите и младинскиот активизам.