БИТ ФЕСТ – КОНЦЕРТ „ТОА Е ТОА“

БИТ ФЕСТ – КОНЦЕРТ „ТОА Е ТОА“

 

На просторот пред најатрактивната сцена за време на сите настани кои се дел од БИТ ФЕСТ 2012, се одржа исклучителен рок концерт. Публиката имаше можност да се потсети на старите рок хитови претставени низ музиката на Мики Јовановски – Џафер од Автограм, Венко Серафимовски од Конкорд, Љупчо Трајковски – Фис – Пинаколада и Бошко Доневски од Лева патика.