БИТ ФЕСТ КОНЦЕРТ НА „SETHSTAT“

БИТ ФЕСТ КОНЦЕРТ НА „SETHSTAT“

 

Во рамките на БИТ ФЕСТ вљубениците во џез музиката имаа можност да уживаат во исклучителната изведба на џез составот „SETHSTAT“. Концертот беше проследен со голем интерес.