ЧЕШКА ЕТНО МУЗИКА НА БИТ ФЕСТ

ЧЕШКА ЕТНО МУЗИКА НА БИТ ФЕСТ

 

Во Културниот центар Магаза се одржа концерт на етно музика „Tomas Kocko and Orkestra” од Република Чешка. Многубројната публика имаше можност да ужива во уште еден исклучителен настан дел од програмата на осмото издание на БИТ ФЕСТ.