БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ПРОМАШЕНА ИНВЕСТИЦИЈА

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ПРОМАШЕНА ИНВЕСТИЦИЈА

 

На летната сцена Тумбе кафе битолчани имаа можност да се забавуваат со рок концертот на групата „Промашена инвестиција“. Овој исклучителен простор и оваа година за време на најдолгото културно лето создаваат исклучителна можност за игра и забава на битолчани и другите гости кои доаѓаат да ја посетат Битола.