БИТФЕСТ: ФЕСТИВАЛ РЕНЕСАНС

БИТФЕСТ: ФЕСТИВАЛ РЕНЕСАНС

 

Фестивалот Ренесанс во рамките на својата програма синоќа понуди Арт изложба, Dj сет  Вера Умка & Димитар Додовски и Dj сет  Јордан Николов. Со својата богата програма распоредена на повеќе локации во Битола фестивалот ја надополни исклучителната понуда на осмото издание на БИТ ФЕСТ.