БИТФЕСТ:КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „ПАМПЕРС“

БИТФЕСТ:КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „ПАМПЕРС“

 

По повод 10 години од своето постоење синоќа свој концерт имаше битолската група групата Памперс. Плоштадот Магнолија беше исполнет со голем број млади луѓе кои вистински уживаа и се забавуваа.