БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА „ФОТОГРАФИЈА НА ОКО“

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА „ФОТОГРАФИЈА НА ОКО“

 

Во Културниот центар Магаза беше отворена изложбата на домашни миленици „Фотографија на око“.
Приоритетна цел на проектот е да им се прикаже на граѓаните изложба на фотографии од природата и забавата со интересни доживувања преку забава со домашните миленици. Фотографиите зборуваат за големата љубов и грижа на малите херои за животните.