ФЕСТИВАЛ РЕНЕСАНС НА БИТ ФЕСТ

ФЕСТИВАЛ РЕНЕСАНС НА БИТ ФЕСТ

 

Во рамките  на фестивалот „Ренесанс“ на Бит Фест оваа вечер се одржаа повеќе настани, почнувајќи од игра на сенки -“Кантервилскиот Дух“, Оскар Вајлд – Перформанс, па се до повеќе ди-џеј сетови на познати ди – џеи.