„НАШ ДЕН“ НА БИТ ФЕСТ

„НАШ ДЕН“ НА БИТ ФЕСТ

 

Во градскиот парк кај Саат кулата се одржа работилница и изложба на тема „Наш ден“. Оваа исклучителна можност за дружење, креација и забава пред се на најмладите е дел од Битолското културно лето БИТ ФЕСТ, а е во организација на Здружението на граѓани Аманет.