БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ВИКТОР АПОСТОЛОВСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ВИКТОР АПОСТОЛОВСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ

 

На античкиот локалитет Хераклеја, битолчани имаа можност да уживаат во концертот на македонскиот идол Виктор Апостоловски, неговиот бенд и пријатели. Гости на големиот концерт на Виктор Апостоловски беа Јана Бурческа, Билјана Ѓошева, Мики Секуловски, Христијан Тодоровски и Иван Раденов. Концертот најголем интерес предизвика секако кај тинејџерската публика, така што гостите бескрајно се забавуваа со Виктор и неговите пријатели.