БИТ ФЕСТ:„Bitola fashion night“

БИТ ФЕСТ:„Bitola fashion night“

На Плоштадот Магнолија во Битола, како дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014 се одржа модна ревија насловена:„Bitola fashion night“. На настанот учествуваа познати манекенки од Република Македонија кои претставија уникатни и впечатливи модели.