БИТ ФЕСТ 2011- КОЦЕРТ ЈАНА ЧЕТЕЛОВА

БИТ ФЕСТ 2011- КОЦЕРТ ЈАНА ЧЕТЕЛОВА

Во Народниот театар се претстави брилијантната пијанистка од Битола Јана Четелова која ќе го продолжи своето образование во САД