БИТ ФЕСТ 2011 – ВЕЧЕР НА ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ ПОСВЕТЕНИ НА БИТОЛА

БИТ ФЕСТ 2011 – ВЕЧЕР НА ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ ПОСВЕТЕНИ НА БИТОЛА

На плоштадот „Магнолија“  граѓаните на  големото платно уживаа во  документарните филмови посветени на Битола