БИТ ФЕСТ 2011 – ИЗЛОЖБА

БИТ ФЕСТ 2011 – ИЗЛОЖБА

Во Магазата  се отвори изложба на холандска керамика. Љубителите на уметноста имаа можност да уживаат во прекрасните изработки од керамина на познати холандски уметници.