БИТ ФЕСТ 2011 -Амфитеатар Тумбе кафе – Отворено летно кино

БИТ ФЕСТ 2011 -Амфитеатар Тумбе кафе – Отворено летно кино

 
Седум – трилер – Приказна за двајца полициски детективи кои што гонат сериски убиец кој што на свој садистички начин извршува убиства.  Улоги Brad Pitt, Morgan Freeman i Kevin Spacey.