БИТ ФЕСТ 2011 – ТРЕТ ДЕН „ЛОКУМ ФЕСТ“

БИТ ФЕСТ 2011 – ТРЕТ ДЕН „ЛОКУМ ФЕСТ“

На третиот ден од фестивалот „Локум фест“ настапија Sester band од Турција, Тони Китановски и оркестар Черкези  со Ибрахим Џенгиз.