БИТ ФЕСТ 2011 – КОНЦЕРТ ОД ДОЛНА НОРМАНДИЈА

БИТ ФЕСТ 2011 – КОНЦЕРТ ОД ДОЛНА НОРМАНДИЈА

Во дворот на Магазата настапи женскиот хор од Долна Нормандија, Р.Франција кои настапија со дела од познати француски композитори на хорска музика