БИТ ФЕСТ 2011 – Мултимедијален проект Промоција на документарниот филм Румелија

БИТ ФЕСТ 2011 – Мултимедијален проект Промоција на документарниот филм Румелија

Во организација на Форум на млади Битола – во Магазата се одржа промоција на документарниот филм Румелија – крстосница на културите. Филмот зборува за мешаните браковите кои успеваат и покрај различната вероисповед и култура.