БИТ ФЕСТ 2011 – ЅВЕЗДЕНА ОРБИТА НА ПОПУЛАРНОСТА

БИТ ФЕСТ 2011 – ЅВЕЗДЕНА ОРБИТА НА ПОПУЛАРНОСТА

“Ѕвездена орбита на популарноста“  традиционално се одржа на плоштадот „Магнолија“  во организација на Видео Мозаик и ТВ Орбис. На настанот настапија познати музики имиња од македонската естрада.