БИТ ФЕСТ „НОЌ СО МЕТАЛМАНИА“

БИТ ФЕСТ „НОЌ СО МЕТАЛМАНИА“

Уште еден културен настан насловен „Ноќ со Металманиа“ на кој диџејот Агим Џело познат како Забот ќе презентира исклучиво македонска рок музика.