БИТ ФЕСТ –НЕЗАБОРАВ ВО ЧЕСТ НА ПЕПИ БАФТИРОВСКИ

БИТ ФЕСТ –НЕЗАБОРАВ ВО ЧЕСТ НА ПЕПИ БАФТИРОВСКИ

Ворамките на Битолско културно лето присутните ќе можат да уживаат и во  концертот „Незаборав“ во чест на Пепи Бафтировски кој  се одржа  во Центарот за култура  како и концертната промоција на „Изворно од Македонија“ која  се одржа во антички локалитет „Хераклеа“.