БИТ ФЕСТ КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА ПАМПЕРС – ШИРОК СОКАК

БИТ ФЕСТ КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА ПАМПЕРС – ШИРОК СОКАК

На концертот кој битолската група Памперс се одржа како дел од програмата на БИТ ФЕСТ, групата потсети на своите енергични, и според нивното име (Памперси – пумпачи) атмосферата  ја „напумпаат“ до максимум, за да можат пред своите обожаватели со задоволство да промовираат и дел од песните од новиот материјал како најава за албумот кој ќе следува несен. После концертот на БИТ ФЕСТ групата „Памперс“ започнува мини европска турнеја низ Албанија, Србија, а на 23 ти август ќе настапат на познатиот фестивал во Унгарија, каде настап ќе има и познатиот англиски бенд  Kosheen.