БИТ ФЕСТ Концерт- „НОКАУТ “

БИТ ФЕСТ Концерт- „НОКАУТ “

Специјален гостин Игор Џамбазов, SARAH MACE & PUMPERS
Ракометно игралиште

Битолчани со големо задоволство го очекуваат големиот концерт на Нокаут.

По одличните настапи на групата Нокаут во полн состав на првиот Стара Бања Пикник Рок Фест, како и прекрасниот концерт пред повеќе од 2000 нивни фанови во прилепскиот Калипсо, членовите на групата Нокаут најавуваат уште поголема офанзива на Македонија со големите концерти кои следуваат ова лето.