БИТ ФЕСТ „Поетско – музичка вечер“ – промоција на книгата – поезија „Прегратка од стихови“ од Елена Костадиновиќ

БИТ ФЕСТ „Поетско – музичка вечер“ – промоција на книгата – поезија „Прегратка од стихови“ од Елена Костадиновиќ

Промоција на книгата – поезија „Прегратка од стихови“ од Елена Костадиновиќ чиј рецензент е Венко Андоновски.
Елена Ѓоргиевска Костадиновиќ и Мери Кафкалева Стоилкова
Магаза 21.00 ч.
Елена Ѓоргиевска Костадиновиќ – поет
Мери Кафкалева Стоилкова- пијано
 
Прошетка низ убавините на пишаниот збор и прекрасните звуци на Chopin, Beethoven, Mendelssohn, Bach, Mozart. Вечер исполнета со класична музика и поезија заедно со Елена Ѓоргиевска Костадиновиќ – поет и Мери Кафкалева Стоилкова- пијано.